Pakket voor coaches

Wil je graag het verhaal van de heldin toepassen in je eigen coachingspraktijk? Dan is het speciale kant en klare pakket voor coaches iets voor jou. 

foto coachingspakketkleininclusief:
  • 5 exemplaren boek: in de voetsporen van de heldin & 
  • duidelijke handleiding voor coaches &
  • aantrekkelijke powerpoint presentatie

Met deze methode leid je je vrouwelijke clientèle door verhalenland en legt bij iedere episode de link tussen het fictieve verhaal en haar eigen leven. Door de vragen te stellen die bij de verschillende stappen horen, komen ervaringen uit het verleden boven tafel en wordt de rode draad zichtbaar. Samen met je cliënt ontdek je waar zij staat in haar verhaal en wat er nodig is om tot een volgende stap te komen.

Met aantrekkelijke powerpoint presentatie voor toepassing in groepen

Verhaalkracht werkt nog beter als persoonlijke anekdotes gedeeld worden. Door in groepen te werken laat je jouw cliënten de helende, verhelderende en bemoedigende werking van verhalen zelf ervaren in een veilige omgeving.  Naast de handleiding kun je gebruik maken van de aantrekkelijke kant-en-klare powerpoint presentatie die ook onderdeel is van dit coachingspakket.

 Pakketprijs slechts: Eur. 125,00 (Excl. btw)

Wil je het pakket aanschaffen, vul dan het onderstaande bestelformulier in. Je ontvangt dan een bevestiging  en factuur per e-mail. Na betaling ontvang je het pakket thuis per post.

Bestelformulier

Bestelformulier

Sending