Storybureau WYS

Woorden geven aan jouw verhaal

Je kunt je leven zien als verhaal waarin jij de hoofdrol speelt. In klassieke verhalen gaat de held of heldin op avontuur, vindt een schat (soms een echte) en komt weer thuis om deze te delen.

Welke schat heb jij opgegraven? Welk ‘goud’ heb jij te delen in de vorm van je talenten, vaardigheden, kennis  en levenswijsheden? En op welke manier kun je anderen daarmee inspireren en verder helpen in hun verhaal? WHAT’S YOUR STORY?

Met mijn bedrijf Storybureau WYS zet ik mijn creatieve schrijfkracht in voor jou, dat is mijn goud. En ik deel het graag met je.

mijn werkwijze – co-creatie & persoonlijk partnership

We starten onze samenwerking met een intake, waarin we samen onderzoeken waar jij precies behoefte aan hebt; waar je staat, waar je naartoe wilt, en hoe ik je kan helpen om daar te komen. De kosten voor deze intake bedragen Eur. 75,00 (excl. btw)
Als het klikt en het duidelijk is welke diensten ik voor je mag verzorgen ontvang je een offerte. Zodra die akkoord is, gaan we aan de slag met onze CO-CREATIE. Mijn werkzaamheden kun je onderverdelen in storycoaching en storywriting.

Storycoaching – het ontdekken en delen van je verhaal
bijvoorbeeld:
– een strategische storysessie om je verhaal te ontdekken en te bepalen hoe jouw unieke aanbod een bijdrage levert aan een beter leven voor je klant  – ik doe dit aan de hand van een storytelling canvas.
– een praktische storysessie over hoe je je verhaal het beste kunt delen (wanneer, hoe vaak, welke kanalen e.d., planning)

Storywriting – het vormen van je verhaal
bijvoorbeeld:
interviews met jezelf of met je klanten – zowel filmpjes als geschreven teksten
blogs en/of andere webteksten
artikelen voor bijvoorbeeld een vakblad
– je eigen boek
– je eigen magazine

Ik ga graag een PERSOONLIJK PARTNERSHIP aan. Mijn klanten zijn door jarenlange samenwerking goede bekenden geworden. Zij weten wat ze aan mij hebben, ik ken hun verhaal van A tot Z en samen creëren we nieuwe hoofdstukken.