lezingen

lezing: je bent de verteller van je eigen levensverhaal.

lezingen_witWaarover gaat deze lezing?
Of we ons er nu van bewust zijn of niet, we geven betekenis en vorm aan ons eigen leven door het verhaal wat wij onszelf en anderen erover vertellen.  Onze gedachten en overtuigingen,  worden onze verhalen. Onze verhalen sturen onze daden en worden onze werkelijkheid. De aloude self-fullfilling prophecy.

Als verteller van ons verhaal, bepalen we ook zelf welke rol we spelen.  Speel je de hoofdrol of een bijrol? Zie je jezelf als de vermoorde onschuld, de heks , de heldin of de goede fee?

Verhalen gaan over het ontdekken van je hogere Zelf, je goddelijke ziel, over de bewustwording dat je niet afgescheiden bent (en ook nooit bent geweest), maar onderdeel van het grote, wonderbaarlijke avontuur van het leven.

In de lezing ‘Verteller van je eigen verhaal’ ga ik, met behulp van fictieve verhalen, dieper in op dit thema.  De data voor 2019 zijn nog niet bekend. Mocht je geïnteresseerd zijn, meld je dan hieronder aan voor mijn nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte.

Het is ook mogelijk om mij als spreker te boeken. Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen.
Je kunt hiervoor het beste een e-mail sturen naar: info@edithdewit.nl of mij bellen op: 06-22968290. Of vul je gegevens in op de contactpagina

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven?

Sending