Boek

boek_edithdewitkleinIn de voetsporen van de heldin

Stel je voor: er wordt een doos bij je wordt afgeleverd. In de doos vind je een paar magische schoenen. Deze schoenen kunnen je overal naartoe brengen, je weet alleen niet waarheen. Wat zou jij doen?  Trek je ze aan? Zet je ze achterin je kast? Of breng je ze meteen naar de kringloop?


Een speurtocht die je dichter bij je zelf brengt

Dit boek geeft je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de voetsporen van de heldin te volgen en tegelijkertijd de patronen in je eigen leven te vinden (en te veranderen als je dat wilt). Het is een reis door de rijke en betekenisvolle wereld van verhalen, waarbij je zult ontdekken dat het verhaal van de heldin ook over jou gaat. Stap voor stap doe je inzichten op die je helpen om te ontdekken welk verhaal jij jezelf vertelt en hoe je de weg naar huis – naar je hogere Zelf – kunt vinden. 

Inspirerende voorbeelden uit literatuur en films

Edith de Wit dook in de schatkist van verhalen waarin vrouwen de hoofdrol spelen en ontdekte de twaalf episodes die iedere heldin, in fictie én in het echte leven, moet beleven om haar schat te vinden en thuis te komen. Naast de vele inspirerende voorbeelden uit literatuur en films, bevat dit boek ook waargebeurde verhalen van echte heldinnen en per hoofdstuk een aantal inzichtsvragen voor als je meer verdieping wilt.

Het avontuur wacht op je.
Dus open de doos, klik met je hakken en  ga mee!
– BESTELLEN