Retreat op Schiermonnikoog

kofferstrandsmal

MOOIE VERHALEN EN FILMS MET VROUWEN IN DE HOOFDROL, LUISTEREN EN SCHRIJVEN, LEKKER ETEN EN UITWAAIEN OP HET STRAND. KLINKT GOED? GA DAN DIT NAJAAR MEE MET ONZE SCHIERMONNIKOOG-RETREAT!

Basis voor deze retreat is Het verhaal van de heldin. Vijf dagen dompelen we ons onder in de rijke, betekenisvolle wereld van verhalen. Aan de hand van inspirerende fragmenten uit boeken en films volg je de voetstappen van de heldin en ontdek je: hé, dit verhaal gaat ook over mij!  Na deze vijf dagen ga je goed gevoed en uitgerust weer naar huis, met een boek vol nieuwe inzichten, klaar om nieuwe stappen te zetten als je dat wilt. En als je dat niet wilt, dan is het ook goed.😊

VOOR WIE BEDOELD?

De retreat is bedoeld voor vrouwen die, net als wij, houden van verhalen (boeken of films) en op een ontspannen manier willen kennismaken met het Verhaal van de Heldin. We gaan luisteren en kijken naar verhalen en met creatieve (schrijf)opdrachten op zoek naar de verhalen van je eigen leven. Verhalen delen mag, maar hoeft niet. Vrijheid, blijheid!

WAAR GAAN WE HEEN?

Om er helemaal uit te zijn, gaan we echt op reis en laten we het vasteland achter ons. Schiermonnikoog is een heerlijk eiland met volop rust, ruimte en natuur. Met een beetje geluk laat de zon zich ook nog zien🔅 We nemen onze intrek in een uniek strandhuis in de duinen op 150 meter van het strand. En voor de liefhebbers, dit huis heeft een eigen sauna!

foto rij schier

WAT GAAN WE DOEN?

Deze retreat is bedoeld als oppepper én ontspanner. Het programma heeft een vaste opbouw.  We starten de dag met een heerlijk ontbijt. In de ochtend en middag is er veel ruimte voor mooie verhalen en creatieve opdrachten, maar ook voldoende tijd om er zelf op uit te gaan of je lekker terug te trekken met een boek. Lunch en avondeten worden alle dagen voor je verzorgd en donderdagavond gaan we met zijn allen uit eten. We sluiten iedere dag op een leuke ontspannen manier af met een optioneel avondprogramma.

WAT IS ALLEMAAL INBEGREPEN?

  • 4 x inspiratiesessies (ochtend- en middagprogramma)boekcover schuin
  • 4 x overnachting in Strandhuis
  • 4 x ontbijt (binnen of buiten op het terras)
  • 5 x lunch (binnen of picknick op strand)
  • 4 x diner (waarvan een keer samen uit eten)
  • 3 x avondprogramma (optioneel)
  • Koffie, thee, water en tussendoortjes
  • Boek: In de voetsporen van de heldin
  • Werkboek: Op verhaal komen

WAT KOST HET?

Voor textgram (6)deze vijfdaagse heldinnen retreat betaal je slechts € 550,–

Hier komen alleen je eigen reiskosten van en naar Schiermonnikoog nog bij. Als je wilt kun je een fiets huren om het eiland te verkennen, deze kosten zijn ook voor eigen rekening.

Vroege vogel korting: Als je je aanmeldt voor 1 juni ontvang je 10% korting, je betaalt dan dus
€ 495,00 i.p.v. € 550,00

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar  info@edithdewit.nl of via het contactformulier 

Zodra we je aanmelding binnen hebben, ontvang je een deelnameformulier en een factuur voor de aanbetaling (⅓ van totaalbedrag). Zodra je deze factuur hebt betaald ontvang je onze definitieve bevestiging en het uitgebreide programma.

ANNULEREN

Als we op 1 juli minder dan vijf aanmeldingen hebben, gaat de retreat niet door. Je ontvangt je aanbetaling dan uiteraard terug. Mocht je zelf willen annuleren, wat wij niet hopen natuurlijk, dan kun je dit kosteloos doen tot 1 juli. Bij annulering na deze datum wordt het bedrag van de aanbetaling niet teruggestort, omdat we dan zelf al de belangrijkste kosten hebben gemaakt.

OVER ONS

FotoEdithdeWitkleinEdith de Wit is auteur en storycoach, d.w.z. dat ze mensen helpt om op verhaal te komen. Edith is expert op het gebied van storytelling vanuit vrouwelijk perspectief. Zij ontwikkelde een methodiek en schreef het boek In de voetsporen van de heldin. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops over de waarde en betekenis van verhalen voor je eigen leven. Edith heeft vele heldinnen, o.a. Pippi Langkous. Haar motto: je bent de heldin in je eigen verhaal!

portret Ineke


Ineke Hogema
is auteurscoach, redacteur en uitgever. Zij heeft Edith begeleid bij het schrijven van In de voetsporen van de heldin. Ineke kent de ins en outs van het schrijfproces als geen ander en weet dus wat schrijven voor en met je kan doen. Ze geeft daartoe praktische aanwijzingen en stimulerende opdrachten. Haar motto: voor iedereen kan schrijven een inspirerende, richtinggevende ervaring zijn!

slotbanner